Runebergin muffinit

Valio Food Solutions

Runebergin muffinit

Ainekset50 annosta

0.200 kg
0.340 kg
sokeria
0.150 kg
fariinisokeria
0.267 kg
kananmunaa
0.520 kg
vehnäjauhoja
0.260 kg
korppujauhoja
0.170 kg
mantelirouhetta
0.024 kg
leivinjauhetta
0.500 kg
0.360 kg

Kostutus

0.500 kg
vettä
0.100 kg
punssia
0.055 kg
tomusokeria

Pinnalle

0.000 kg

Kuorrutus

0.165 kg
tomusokeria
0.030 kg
vettä

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokerit. Lisää munat yksitellen sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita kermaviili ja hillo taikinaan lopuksi.
  2. Pursota taikina 50 muffinivuokaan. Paista kiertoilmauusissa 175 asteessa, puoliteholla noin 25 minuuttia.
  3. Anna jäähtyä. Sekoita kostutusliemi ja valuta ruokalusikallinen tortun päälle. Laita hillosilmä. Pursota tomusokeriraitoja pinnalle.
kpl
g
2.6 kg
278 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
278 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
111 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
278 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
111 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.