Runebergin tortut

Valio Food Solutions

Runebergin tortut

Ainekset32 kpl

0.450 kg
0.340 kg
sokeria
0.150 kg
fariinisokeria
0.267 kg
kananmunaa
0.455 kg
vehnäjauhoja
0.260 kg
korppujauhoja
0.170 kg
mantelirouhetta
0.024 kg
leivinjauhetta
0.200 kg
0.360 kg

Kuorrutus

0.165 kg
tomusokeria
0.030 kg
vettä

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokerit. Lisää munat yksitellen sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita maito ja hillo taikinaan lopuksi.
  2. Levitä taikina leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan. Paista kiertoilmauunissa 175 asteessa 25-35 minuuttia.
  3. Anna jäähtyä. Pursota tomusokeriraitoja pinnalle. Leikkaa annospaloiksi, esim. 8 x 4
kpl
g
2.4 kg
372 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
372 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
129 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
372 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
129 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›