Runebergin Whoopie

Runebergin Whoopie
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Runebergin Whoopie

Runebergin Whoopie

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset65 kpl

0.600 kg
0.900 kg
sokeria
0.040 kg
vanilliinisokeria
0.200 kg
kananmunia
0.350 kg
1.000 kg
vehnäjauhoja
0.020 kg
leivinjauhetta
0.005 kg
kardemummaa
0.050 kg
mantelirouhetta
3.165 kg (65 kpl à 0.049 kg)

Tuorejuustokreemi

0.850 kg
0.210 kg
sokeria
0.340 kg
vettä
0.460 kg
0.050 kg
punssia
1.910 kg (65 kpl à 0.029 kg)

Lisäksi

1.100 kg
pomadaa
0.800 kg
1.900 kg (65 kpl à 0.029 kg)
6.975 kg (65 kpl à 0.107 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi, sokeri ja vanilliinisokeri. Sekoita joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon jogurtti. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot,mausteet ja mantelit, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
  2. Pursota massasta 25 g:n paloja pellille. Paista palat 180 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  3. Valmista voikreemi. Keitä sokeri ja vesi. Jäähdytä seos. Vaahdota voi ja sekoita sen joukkoon sokerivesi nauhana. Vaahdota kreemi ilmavaksi.
  4. Sekoita voikreemin joukkoon tuorejuusto. Älä sekoita liikaa.
  5. Pursota tuorejuustokreemistä rengas whoopiepohjan päälle. Pursota vadelmahilloa kreemirenkaan keskelle. Laita toinen whoopiepohja päälle.
  6. Koristele whoopiet pomadalla ja vadelmahillolla.
kpl
g
7.0 kg
383 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
383 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
383 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.