Runebergin Whoopie

Runebergin Whoopie

Teollisuus
383 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,600 kg Valio Eila® voita
0,900 kg sokeria
0,040 kg vanilliinisokeria
0,200 kg kananmunia
0,350 kg Valio turkkilaista ruokajogurttia laktoositon
1,000 kg vehnäjauhoja
0,020 kg leivinjauhetta
0,005 kg kardemummaa
0,050 kg mantelirouhetta
3,165 kg 65 kpl á 0,049 kg
Tuorejuustokreemi
0,850 kg Valio Eila® voita
0,210 kg sokeria
0,340 kg vettä
0,460 kg Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0,050 kg punssia
1,910 kg 65 kpl á 0,029 kg
Lisäksi
1,100 kg pomadaa
0,800 kg Valio Leipomo vadelmahilloa
1,900 kg 65 kpl á 0,029 kg
6,975 kg 65 kpl á 0,107 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Vaahdota voi, sokeri ja vanilliinisokeri. Sekoita joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon jogurtti. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot,mausteet ja mantelit, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

  • Pursota massasta 25 g:n paloja pellille. Paista palat 180 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

  • Valmista voikreemi. Keitä sokeri ja vesi. Jäähdytä seos. Vaahdota voi ja sekoita sen joukkoon sokerivesi nauhana. Vaahdota kreemi ilmavaksi.

  • Sekoita voikreemin joukkoon tuorejuusto. Älä sekoita liikaa.

  • Pursota tuorejuustokreemistä rengas whoopiepohjan päälle. Pursota vadelmahilloa kreemirenkaan keskelle. Laita toinen whoopiepohja päälle.

  • Koristele whoopiet pomadalla ja vadelmahillolla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!