Runeberginkakku

Runeberginkakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Runeberginkakku

Runeberginkakku

Ainekset10 kpl

0.800 kg
0.800 kg
sokeria
0.400 kg
kananmunia
0.520 kg
vehnäjauhoja
0.440 kg
korppujauhoja
0.500 kg
mantelirouhetta
0.008 kg
kardemummaa
0.800 kg
0.016 kg
ruokasoodaa
4.284 kg (10 kpl à 0.428 kg)

Kostutukseen

1.000 kg
vettä
0.200 kg
sokeria
0.300 kg
punssia
1.500 kg (10 kpl à 0.150 kg)

Pinnalle

0.750 kg
0.200 kg
pomadaa
0.950 kg (10 kpl à 0.095 kg)
6.734 kg (10 kpl à 0.673 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää joukkoon munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon kerma. Sekoita kuivat aineet yhteen ja sekoita massan joukkoon varovasti.
  2. Annostele massa Ø 16 cm:n vuokiin. Paista kakut 180 asteisessa uunissa noin 30 min.
  3. Kiehauta vesi ja sokeri. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon punssi. Kostuta kakut.
  4. Koristele kakut vadelmahillolla ja pomadalla.
kpl
g
6.5 kg
340 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
340 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
340 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.