Runeberginleivos

Valio Food Solutions

Runeberginleivos

Ainekset63 kpl

Pohja

0.800 kg
0.800 kg
sokeria
0.400 kg
kananmunia
0.800 kg
0.440 kg
korppujauhoja
0.500 kg
mantelirouhetta
0.008 kg
kardemummaa
0.016 kg
ruokasoodaa
0.520 kg
vehnäjauhoja
4.284 kg (63 kpl à 0.068 kg)

Pinnalle

0.750 kg
0.750 kg (63 kpl à 0.012 kg)

Koristeluun

0.315 kg
pomadaa
0.315 kg (63 kpl à 0.005 kg)
5.349 kg (63 kpl à 0.085 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää joukkoon munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon kerma. Sekoita kuivat aineet yhteen ja sekoita massan joukkoon varovasti.
  2. Annostele massa uunipannuun (43x58 cm) tasaiseksi kerrokseksi. Paista pohja 180 ° C :ssa uunissa noin 45 min.
  3. Kostuta pohja halutessasi punssilla.
  4. Leikkaa pohja 5,5 x 5,5 cm:n tai 3,5 x 8 cm:n leivoksiksi.
  5. Koristele leivokset vadelmahillolla ja pomadalla tai tomusokerilla.
kpl
g
5.0 kg
406 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
406 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
43 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
406 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
43 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›