Siirry sisältöön
Runeberginleivos

Runeberginleivos

Runeberginleivos

Ainekset

Pohja

  • 0,800 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,800 kg sokeria
  • 0,400 kg kananmunia
  • 0,800 kg
  • 0,440 kg korppujauhoja
  • 0,500 kg mantelirouhetta
  • 0,008 kg kardemummaa
  • 0,016 kg ruokasoodaa
  • 0,520 kg vehnäjauhoja

Pinnalle

Koristeluun

  • 0,315 kg pomadaa

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää joukkoon munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon kerma. Sekoita kuivat aineet yhteen ja sekoita massan joukkoon varovasti.
  2. Annostele massa uunipannuun (43x58 cm) tasaiseksi kerrokseksi. Paista pohja 180 ° C :ssa uunissa noin 45 min.
  3. Kostuta pohja halutessasi punssilla.
  4. Leikkaa pohja 5,5 x 5,5 cm:n tai 3,5 x 8 cm:n leivoksiksi.
  5. Koristele leivokset vadelmahillolla ja pomadalla tai tomusokerilla.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 347 kcal
Proteiini 4,8 g
Hiilihydraatti 36,8 g
Rasva 19,8 g
Tyydyttynyt rasva 9,2 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,3 g
Kalsium 35,9 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 413 kcal
Proteiini 5,7 g
Hiilihydraatti 43,8 g
Rasva 23,6 g
Tyydyttynyt rasva 11 g
Ravintokuitu 2,2 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search