Runebergintorttu

Runebergintorttu
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Runebergintorttu

Runebergintorttu

Paljon herkullista vadelmatäytettä ja runsas punssi kostutus tekee tästä vastustamattoman leivoksen, jota kannatta odottaa vuodesta toiseen.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset57 kpl

0.800 kg
0.800 kg
sokeria
0.400 kg
kananmunia
0.520 kg
vehnäjauhoja
0.440 kg
korppujauhoja
0.500 kg
mantelirouhetta
0.008 kg
kardemummaa
0.800 kg
0.016 kg
ruokasoodaa
4.284 kg (57 kpl à 0.075 kg)

Kostutukseen

0.500 kg
vettä
0.100 kg
sokeria
0.150 kg
punssia
0.750 kg (57 kpl à 0.013 kg)

Pinnalle

0.570 kg
0.170 kg
pomadaa
0.740 kg (57 kpl à 0.013 kg)
5.774 kg (57 kpl à 0.101 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää joukkoon munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon kerma. Sekoita kuivat aineet yhteen ja sekoita massan joukkoon varovasti.
  2. Annostele massa runebergintorttuvuokiin . Paista tortut 180 asteisessa uunissa noin 16 min.
  3. Kiehauta vesi ja sokeri. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon punssi. Kostuta tortut.
  4. Koristele tortut vadelmahillolla ja pomadalla.
kpl
g
5.8 kg
374 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
374 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
374 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.