Runebergintorttu (kaulittava)

Runebergintorttu (kaulittava)
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Runebergintorttu (kaulittava)

Runebergintorttu (kaulittava)

Ainekset55 kpl

1.000 kg
0.800 kg
sokeria
0.400 kg
kananmunia
0.150 kg
mantelirouhetta
0.400 kg
0.010 kg
kardemummaa
0.050 kg
leivinjauhetta
1.400 kg
vehnäjauhoja
4.210 kg (55 kpl à 0.077 kg)

Pinnalle

0.835 kg
0.385 kg
pomadaa
1.220 kg (55 kpl à 0.022 kg)
5.430 kg (55 kpl à 0.099 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon appelsiinikuorihillo. Lisää lopuksi kuivat aineet keskenään sekoitettuna. Sekoita tasaiseksi massaksi
  2. Kauli massa 3 cm:n vahvuiseksi matoksi. Ota matosta voidelluilla runebergintorttuvuokilla paloja
  3. Paista tortut 180 asteisessa uunissa noin 15 min
  4. Poista vuokat ja koristele tortut vadelmahillolla ja valkoisella pomadalla
kpl
g
5.4 kg
398 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
398 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
55 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
398 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
55 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.