Runeberginwiener

Runeberginwiener
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Runeberginwiener

Runeberginwiener

Ainekset103 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
5.500 kg (103 kpl à 0.053 kg)

Manteliremonssi

0.300 kg
0.300 kg
sokeria
0.060 kg
0.190 kg
vettä
0.150 kg
mantelirouhetta
0.100 kg
1.100 kg (103 kpl à 0.011 kg)

Täyte

1.200 kg
1.200 kg (103 kpl à 0.012 kg)

Koristeluun

1.000 kg
pomadaa
1.000 kg (103 kpl à 0.010 kg)
8.800 kg (103 kpl à 0.085 kg)

Ohje

  1. Liuota kylmään veteen perustaikinan muut aineet, paitsi jauhot ja voi. Sekoita joukkoon kylmät jauhot ja pehmeä voi. Älä vaivaa.
  2. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia
  3. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  4. Valmista manteliremonssi. Sekoita voin joukkoon sokeri ja vaniljakreemijauheesta ja vedestä tehty vaniljakreemi. Sekoita lopuksi joukkoon mantelirouhe ja vaniljakreemijauhe.
  5. Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi levyksi. Leikkaa levy 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  6. Levitä manteliremonssi taikinalevylle tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa levy. Leikkaa rullasta 64 g:n paloiksi. Aseta palat pellille, häntä alle.
  7. Nostata wienerit. Voitele nousseet wienerit kananmunalla. Pursota pinnalle vadelmamarmeladia.
  8. Paista wienerit 220 °C:ssa uunissa noin 12 min.
  9. Koristele jäähtyneet wienerit pomadalla.
kpl
g
9.0 kg
363 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
363 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
43 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
363 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
43 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.