Ruokaisa juustosalaatti

Valio Food Solutions

Ruokaisa juustosalaatti

Ainekset10 annosta

0.600 kg
keitettyä uutta perunaa
0.291 kg
tomaattia
0.138 kg
kurkkua
0.200 kg
jäävuorisalaattia
0.068 kg
punasipulia
0.200 kg
0.000 kg
tilliä tai ruohosipulia hienonnettuna

Ohje

  1. Viipaloi perunat. Lohko tomaatit. Kuutioi kurkku. Suikaloi jäävuorisalaatti. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi tai hienonna. Paloittele juusto. Kokoa salaatti kerroksittain.
  2. Kokoa aineksia kerroksittain tarjoiluastiaan, ripota sitruunapippuria perunoille. Kaada kastike salaatille.
kpl
g
1.5 kg
87 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
87 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
125 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
87 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
125 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.