Ruokaisa pekonisalaatti

Ruokaisa pekonisalaatti
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Ruokaisa pekonisalaatti

Ruokaisa pekonisalaatti

Ainekset16 annosta

0.500 kg
pekonia
0.500 kg
0.291 kg
tomaattia
0.276 kg
tuoretta kurkkua
0.200 kg
mustia oliiveja
0.200 kg
suolakurkkua kuutioina
0.178 kg
keitettyjä kananmunia
0.300 kg
0.300 kg
jäävuorisalaattia

Kastike

0.400 kg
0.060 kg
0.017 kg
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Leikkaa pekoni isoiksi n. 3 cm paloiksi ja paahda ne uunissa 225 asteessa n. 10 min. kunnes ovat rapeita.
  2. Höyrytä kasviksia n. 8 min ja jäähdytä.
  3. Lohko tomaatit. Halkaise kurkku ja leikkaa sentin paloiksi. Lohko keitetyt ja kuoritut munat.
  4. Revi salaatti tarjoiluastiaan pohjalle ja kokoa ainekset kerroksittain päälle.
  5. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna sen maustua jääkaapissa n. 1 t. Tarjoa erikseen.
kpl
g
2.9 kg
120 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
120 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.