Rusinaleipä

Valio Food Solutions

Rusinaleipä

Ainekset10 kpl

0.750 kg
vettä
0.250 kg
0.030 kg
suolaa
0.100 kg
siirappia
0.080 kg
hiivaa
0.150 kg
rusinoita
0.080 kg
0.200 kg
ruisjauhoja
1.400 kg
vehnäjauhoja
3.040 kg (10 kpl à 0.304 kg)
3.040 kg (10 kpl à 0.304 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina. Anna taikinan levätä 30 minuuttia
  2. Leivo taikinasta haluamasi mallisia leipiä.
  3. Nostata leivät
  4. Paista 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Paiston alussa höyrytys.
kpl
g
3.0 kg
241 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
241 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,0 g
Kalsium
19 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
241 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,0 g
Kalsium
19 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›