Ruskean kastikkeen maku syntyy paahdetuista vehnäjauhoista ja hieman ruskistuneesta voista. Tämä kasvisruokailijoille sopiva versio uppoaa varmasti myös lounaslinjaston sekasyöjille.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Ruskean kastikkeen maku syntyy paahdetuista vehnäjauhoista ja hieman ruskistuneesta voista. Tämä kasvisruokailijoille sopiva versio uppoaa varmasti myös lounaslinjaston sekasyöjille.
0.150 kg | vehnäjauhoja |
0.200 kg | |
0.340 kg | pakastesipulikuutioita |
0.050 kg | valkosipulikuutioita, pakaste |
0.750 kg | |
2.000 kg | kasvislientä |
0.020 kg | Worcestershire-kastiketta |
0.020 kg | soijakastiketta |
0.005 kg | suolaa |
0.002 kg | mustapippuria myllystä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.