Ruskea kastike Mifujauhiksesta

Ruskea kastike Mifujauhiksesta
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Ruskea kastike Mifujauhiksesta

Ruskea kastike Mifujauhiksesta

Ruskean kastikkeen maku syntyy paahdetuista vehnäjauhoista ja hieman ruskistuneesta voista. Tämä kasvisruokailijoille sopiva versio uppoaa varmasti myös lounaslinjaston sekasyöjille.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.150 kg
vehnäjauhoja
0.200 kg
0.340 kg
pakastesipulikuutioita
0.050 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.750 kg
2.000 kg
kasvislientä
0.020 kg
Worcestershire-kastiketta
0.020 kg
soijakastiketta
0.005 kg
suolaa
0.002 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Paahda vehnäjauhoja kannellisessa vuoassa 250 °C uunissa n. 10-15 min.
  2. Freesaa sipulit ja Mifujauhis voissa, lisää jauhot ja freesaa vielä hetki. Lisää kasvisliemi, kiehauta sekoittaen. Hauduta vähintään n. 30 min.
  3. Mausta worcestershire- ja soijakastikkeella. Tarjoile esim. pastan kanssa.
kpl
g
3.0 kg
102 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
102 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
102 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.