Ruusunmarjakakku

Ruusunmarjakakku

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
207 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,430 kg Valio tummaa vetopohjaa laktoositon
Kostutukseen
0,200 kg Valio Eila® maitojuomaa
0,012 kg vaniljasokeria
Täyte
0,500 kg säilykepäärynää
0,400 kg sokeroimatonta ruusunmarjasosetta
0,170 kg sokeria
0,200 kg Valio Viola® kevyt maustamatonta tuorejuustoa
0,300 kg Valio kuohukermaa
0,014 kg liivatelehteä
0,030 kg säilykepäärynöiden lientä
Koristeeksi
0,400 kg Valio kuohukermaa
0,006 kg vaniljasokeria
  sitruunamelissaa ja päärynää
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Leikkaa vetopohja neljään osaan. Kostuta palat mehulla tai vaniljasokerilla maustetulla maidolla.

  • Raasta päärynät karkeaksi raasteeksi.

  • Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 10 minuuttia. Sulata kuumaan päärynämehuun.

  • Sekoita ruusunmarjasose ja sokerit tuorejuuston joukkoon. Mausta kanelilla ja päärynäraasteella. Lisää liivateseos ja vaahdotettu kerma seokseen.

  • Jaa täyte hiukan hyytyneenä pohjien väliin. Anna hyytyä kylmiössä.

  • Levitä tai pursota pintaan ja halutessasi reunoille vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa. Koristele sitruunamelissalla ja päärynäviipaleilla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!