Ruusunmarjakakku

Valio Food Solutions

Ruusunmarjakakku

Ainekset27 annosta

0.430 kg

Kostutukseen

0.200 kg
0.012 kg
vaniljasokeria

Täyte

0.500 kg
säilykepäärynää
0.400 kg
sokeroimatonta ruusunmarjasosetta
0.170 kg
sokeria
0.200 kg
0.300 kg
0.014 kg
liivatelehteä
0.030 kg
säilykepäärynöiden lientä

Koristeeksi

0.400 kg
0.006 kg
vaniljasokeria
0.000 kg
sitruunamelissaa ja päärynää

Ohje

  1. Leikkaa vetopohja neljään osaan. Kostuta palat mehulla tai vaniljasokerilla maustetulla maidolla.
  2. Raasta päärynät karkeaksi raasteeksi.
  3. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 10 minuuttia. Sulata kuumaan päärynämehuun.
  4. Sekoita ruusunmarjasose ja sokerit tuorejuuston joukkoon. Mausta kanelilla ja päärynäraasteella. Lisää liivateseos ja vaahdotettu kerma seokseen.
  5. Jaa täyte hiukan hyytyneenä pohjien väliin. Anna hyytyä kylmiössä.
  6. Levitä tai pursota pintaan ja halutessasi reunoille vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa. Koristele sitruunamelissalla ja päärynäviipaleilla.
kpl
g
2.7 kg
207 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
207 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
80 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
207 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
80 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.