Ruusuomenapulla

Valio Food Solutions

Ruusuomenapulla

Ainekset68 kpl

Pullataikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.115 kg (68 kpl à 0.075 kg)

Täyte

0.884 kg
0.884 kg (68 kpl à 0.013 kg)

Täyte

1.020 kg
omenaa viipaleina
1.020 kg (68 kpl à 0.015 kg)

Kanelisokeri

0.090 kg
sokeria
0.012 kg
jauhettua kanelia
0.102 kg (68 kpl à 0.002 kg)
7.121 kg (68 kpl à 0.105 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikina aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 min.
  2. Kauli pullataikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 6 x 25 cm:n paloiksi.
  3. Pursota palojen keskelle pituussuuntaan vaniljakreemiraita. Lado omenaviipaleet palojen yläreunaan riviin. Taita taikina omenoiden päälle siten, että omenaviipaleet jäävät näkyviin.
  4. Kierrä palat rullalle ja aseta kapseleihin siten, että omenat jäävät yläpuolelle ruusuksi.
  5. Nostata pullat. Voitele nousseet pullat kananmunalla ja ripottele pinnalle kanelisokeria.
  6. Paista pullat 210°C:ssa uunissa noin 12 min.
kpl
g
7.5 kg
259 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
259 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
43 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
259 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
43 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›