Saaristolaisburgerit

Saaristolaisburgerit
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Saaristolaisburgerit

Saaristolaisburgerit

Kokoa herkulliset saaristolaisburgerit unelmanpehmeistä perunasämpylöistä, lämminsavulohesta, tillismetanasta ja mummonkurkuista. Yhdistelmässä on mukana kesälomafiilistä, nostalgiaa ja saaristolaistunnelmaa!

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset8 annosta

0.560 kg
hampurilaissämpylää , esim. Vaasan Street Food Potato Burger -sämpylä
1.200 kg
lämminsavulohta
0.170 kg
punasipulia
0.085 kg
salaattia

Tillismetana

0.040 kg
tuoretta tilliä
0.000 kg
sitruunan kuori , yhden sitruunan
0.450 kg
0.010 kg
suolaa
0.010 kg
hunajaa
0.005 kg
mustapippuria myllystä

Mummonkurkut

0.460 kg
kurkkua
0.050 kg
väkiviinaetikkaa
0.050 kg
sokeria
0.050 kg
vettä

Ohje

  1. Tee ensin mummonkurkut. Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi. Lisää etikka, sokeri ja vesi kannelliseen rasiaan. Lisää kurkkusiivut. Sulje kansi ja ravistele voimakkaasti. Anna kurkkujen maustua jääkaapissa vähintään tunti.
  2. Valmista tillismetana. Hienonna tilli pieneksi silpuksi ja raasta sitruunasta kuori. Vaahdota smetana. Lisää smetanan joukkoon tilli, suola, hunaja, pippuri ja sitruunankuoriraaste. Sekoita hyvin.
  3. Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi siivuiksi. Pese ja kuivaa salaatinlehdet. Erottele savulohi nahasta.
  4. Paahda sämpylät parilalla. Sipaise sämpylöille smetanaa. Kokoa päälle salaatin lehti, lämminsavulohta, punasipulia ja mummonkurkkuja.
kpl
g
3.2 kg
169 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
169 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
169 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.