Saaristolaisleipä

Valio Food Solutions

Saaristolaisleipä

Ainekset5 kpl

1.000 kg
0.020 kg
suolaa
0.075 kg
hiivaa
0.420 kg
siirappia
0.060 kg
vehnäleseitä
0.250 kg
mämmimaltaita
0.180 kg
ruisjauhoja
0.700 kg
vehnäjauhoja
2.705 kg (5 kpl á 0.541 kg)
2.705 kg (5 kpl á 0.541 kg)

Ohje

  1. Sekoita 35 asteiseksi lämmitetyn piimän joukkoon taikinan muut aineet
  2. Annostele taikina 1 l:n vetoisiin voideltuihin leipävuokiin
  3. Nostata leipiä kaksi tuntia höyrykaapissa
  4. Paista leivät 170 asteisessa uunissa noin 2 tuntia. Voitele leivät paiston loppuvaiheessa siirappivedellä. (1 osa siirappia 2 osaa vettä
kpl
g
2.7 kg
211 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
211 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,8 g
Kalsium
67 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
211 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,8 g
Kalsium
67 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.