Saaristolaisleipämurulla kuorrutettua joulukalaa maitokastikkeella

Saaristolaisleipämurulla kuorrutettua joulukalaa maitokastikkeella
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Saaristolaisleipämurulla kuorrutettua joulukalaa maitokastikkeella

Saaristolaisleipämurulla kuorrutettua joulukalaa maitokastikkeella

Klassinen joulun noutopöydän kala maitokastikkeella saa rapeutta ja makua paahdetusta saaristolaisleipämurusta.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

1.500 kg
0.050 kg
0.065 kg
vehnäjauhoja
1.000 kg
0.003 kg
suolaa
0.003 kg
jauhettua maustepippuria
0.003 kg
muskottia
0.006 kg
sokeria

Saaristolaisleipämuru

0.100 kg
saaristolaisleipää
0.020 kg
öljyä
0.002 kg
suolaa
0.010 kg
timjamia
0.010 kg
tilliä

Ohje

  1. Kiehauta jauhot voissa. Lisää maito hyvin sekoittaen. Kypsennä kala ohjeen mukaan ja lisää kastike päälle.
  2. Anna kypsyä 3-4 min. Mausta.
  3. Saaristolaisleipämuru

  4. Paahda saaristolaisleipäsiivut uunissa rapeaksi. Laita paahdetut leivät kutteriin ja aja muruksi. Hienonna yrtit ja lisää joulukalan päälle saaristolaisleipämurun kanssa.
kpl
g
2.5 kg
94 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
94 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
94 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.