Sadonkorjuuletut

Valio Food Solutions

Sadonkorjuuletut

Ainekset10 annosta

1.000 kg
0.500 kg
omenasosetta
0.100 kg
0.085 kg
sokeria

Ohje

  1. Sekoita omenasose, sokeri ja puolukat. Levitä voideltuun GN 1/2-40 -astiaan. Laita letut limittäin päälle. Kuumenna kiertoilmauunissa 150 asteessa 10 min.
  2. Voit kuumentaa pelkät letut ja tarjota kylmää omenasose-puolukkakastiketta lisänä.
kpl
g
1.7 kg
128 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
128 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
6 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
128 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
6 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›