Siirry sisältöön
Sadonkorjuuletut

Sadonkorjuuletut

Sadonkorjuuletut

Ainekset


Ohje

  1. Sekoita omenasose, sokeri ja puolukat. Levitä voideltuun GN 1/2-40 -astiaan. Laita letut limittäin päälle. Kuumenna kiertoilmauunissa 150 asteessa 10 min.
  2. Voit kuumentaa pelkät letut ja tarjota kylmää omenasose-puolukkakastiketta lisänä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 62 kcal
Proteiini 0,1 g
Hiilihydraatti 14,1 g
Rasva 0,1 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0 g
Kalsium 1,8 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 38 kcal
Proteiini 0,1 g
Hiilihydraatti 8,6 g
Rasva 0,1 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search