Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Sadonkorjuuletut
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Sadonkorjuuletut
Sadonkorjuuletut
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
10 annosta
1.000 kg
FS pieniä ohukaisia laktoositon
0.500 kg
omenasosetta
0.100 kg
Valio puolukoita
0.085 kg
sokeria
Ohje
Sekoita omenasose, sokeri ja puolukat. Levitä voideltuun GN 1/2-40 -astiaan. Laita letut limittäin päälle. Kuumenna kiertoilmauunissa 150 asteessa 10 min.
Voit kuumentaa pelkät letut ja tarjota kylmää omenasose-puolukkakastiketta lisänä.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.7 kg
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
128
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio puolukka (Suomi) 2,5 kg x 2 / 5 kg
Ravintosisältö annoksessa
Energia
128 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
128 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy