Sadonkorjuuletut

Sadonkorjuuletut
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Sadonkorjuuletut

Sadonkorjuuletut

Ainekset10 annosta

1.000 kg
0.500 kg
omenasosetta
0.100 kg
0.085 kg
sokeria

Ohje

  1. Sekoita omenasose, sokeri ja puolukat. Levitä voideltuun GN 1/2-40 -astiaan. Laita letut limittäin päälle. Kuumenna kiertoilmauunissa 150 asteessa 10 min.
  2. Voit kuumentaa pelkät letut ja tarjota kylmää omenasose-puolukkakastiketta lisänä.
kpl
g
1.7 kg
128 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
128 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
128 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›