Sadonkorjuun juustocapuccino

Sadonkorjuun juustocapuccino
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Sadonkorjuun juustocapuccino

Sadonkorjuun juustocapuccino

Ainekset10 annosta

0.020 kg
1.000 kg
keittojuureksia, pakaste
0.010 kg
hunajaa
1.000 kg
0.500 kg

Lisäksi

0.010 kg
0.200 kg
minivihanneskuutioita brunoisea
0.002 kg
suolaa
0.002 kg
mustapippuria myllystä
0.021 kg
hienonnettua persiljaa

Päälle

0.300 kg

Ohje

  1. Laita GN 1/1-vuokaan voi, jäiset juurekset ja hunaja. Paista 200 asteessa n. 20 min tai kunnes juurekset ovat hieman paahtuneet.
  2. Lisää kiehuvaan maitoon paahdetut juurekset, keitä sekoittaen n. 5 min. Lisää muru, kuumenna uudestaan.
  3. Soseuta valmis keitto.
  4. Paista voissa minivihanneskuutiot. Mausta ja lisää lopuksi persilja.
  5. Annostele keitto tarjolle ja lisää valmiit minivihanneskuutiot.
  6. Kuumenna kahvimaito pienessä kasarissa kuumaksi kokoajan voimakkaasti vatkaten. Lisää vaahto keiton päälle.
kpl
g
3.0 kg
88 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
88 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
88 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.