Sadonkorjuun kakku

Sadonkorjuun kakku
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Sadonkorjuun kakku

Sadonkorjuun kakku

Ainekset15 annosta

Pohja

0.200 kg
0.017 kg
hienonnettua persiljaa
0.075 kg

Täyte

0.350 kg
pekonia
0.034 kg
pakastesipulikuutioita
0.010 kg
liivatelehteä
0.250 kg
0.200 kg
0.200 kg
0.002 kg
jauhettua mustapippuria
0.001 kg
suolaa
0.200 kg
0.100 kg

Ohje

  1. Hienonna ruiskiekot monitoimikoneessa. Sekoita persilja ja voisula joukkoon. Vuoraa irtoreunaisen vuoan (Ø 26 cm) pohja leivinpaperilla. Painele seos vuoan pohjalle. Siirrä pohja jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistat täytteen.
  2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.
  3. Hienonna pekoni ja paista se kypsäksi sipulin kanssa. Jäähdytä.
  4. Yhdistä pekoni-sipuliseos, omenakuutiot, tuorejuusto ja jogurtti. Mausta.
  5. Vaahdota kerma.
  6. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois. Sulata ne kiehuvan kuumaan omenamehuun. Lisää liivate ohuena nauhana pekoniseokseen. Nostele viimeiseksi joukkoon kermavaahto.
  7. Kaada täyte vuokaan ja peitä kelmulla. Anna tortun hyytyä vähintään 4 tuntia tai seuraavaan päivään.
  8. Irrota kakku veitsen avulla vuoan reunoista. Siirrä tarjoiluvadille. Koristele pinta.
kpl
g
1.7 kg
237 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
237 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
237 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.