Sahramilohi

Sahramilohi
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Sahramilohi

Täyteläinen sahramikastike kruunaa kala-annoksen. Lounaalle, edustustarjoiluihin ja lautasannoksiin.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

0.050 kg
1.500 kg
0.000 kg
sormisuolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Kastike

0.050 kg
0.170 kg
pakastesipulikuutioita
0.200 kg
tuoretta fenkolia hienonnettuna
0.050 kg
maissitärkkelystä
0.500 kg
kuivaa valkoviiniä
0.200 kg
kalalientä
0.200 kg
sambucaa
0.001 kg
sahramia
0.500 kg

Lisäksi

0.100 kg
1.500 kg
keittojuureksia, pakaste
0.200 kg
pakaste pinaattia sulatettuna
0.000 kg
sormisuolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Mausta ja paista lohet kypsiksi Oivariini rasvassa.
  2. Kastike

  3. Kuullota sipulita ja fenkoli Oivariini rasvassa.
  4. Lisää jauhot ja kaada joukkoon viini, kalaliemi ja sambuca.
  5. Kuumenna kastike ja mausta sahramilla.
  6. Lisää kerma ja jatka keittämistä vielä 10 minuuttia. Siivilöi kastike ennen tarjoilua.
  7. Lisäksi

  8. Kypsennä juureskuutiot Oivariini rasvassa.
  9. Lisää hyvin valutettu pinaatti. Mausta ja kuumenna juurekset.
kpl
g
5.3 kg
155 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
155 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
155 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.