Sahramilohi

Sahramilohi

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
152 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,050 kg Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
1,500 kg Valio kirjolohifilee annospaloja sulatettuna
  sormisuolaa
  mustapippuria myllystä
Kastike
0,050 kg Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
0,200 kg Food Service sipulikuutioita
0,200 kg tuoretta fenkolia hienonnettuna
0,050 kg maissitärkkelystä
0,500 kg kuivaa valkoviiniä
0,200 kg kalalientä
0,200 kg sambucaa
0,001 kg sahramia
0,500 kg Valio suurtalous kuohukermaa laktoositon
Lisäksi
0,100 kg Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
1,500 kg Food Service isoja juureskuutioita
0,200 kg Food Service pinaattia sulatettuna
  sormisuolaa
  mustapippuria myllystä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Mausta ja paista lohet kypsiksi Oivariini rasvassa.

Kastike
  • Kuullota sipulita ja fenkoli Oivariini rasvassa.

  • Lisää jauhot ja kaada joukkoon viini, kalaliemi ja sambuca.

  • Kuumenna kastike ja mausta sahramilla.

  • Lisää kerma ja jatka keittämistä vielä 10 minuuttia. Siivilöi kastike ennen tarjoilua.

Lisäksi
  • Kypsennä juureskuutiot Oivariini rasvassa.

  • Lisää hyvin valutettu pinaatti. Mausta ja kuumenna juurekset.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!