Täyteläinen sahramikastike kruunaa kala-annoksen. Lounaalle, edustustarjoiluihin ja lautasannoksiin.
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Täyteläinen sahramikastike kruunaa kala-annoksen. Lounaalle, edustustarjoiluihin ja lautasannoksiin.
0.050 kg | |
1.500 kg | |
0.000 kg | sormisuolaa |
0.000 kg | mustapippuria myllystä |
Kastike | |
---|---|
0.050 kg | |
0.170 kg | pakastesipulikuutioita |
0.200 kg | tuoretta fenkolia hienonnettuna |
0.050 kg | maissitärkkelystä |
0.500 kg | kuivaa valkoviiniä |
0.200 kg | kalalientä |
0.200 kg | sambucaa |
0.001 kg | sahramia |
0.500 kg | |
Lisäksi | |
0.100 kg | |
1.500 kg | keittojuureksia, pakaste |
0.200 kg | pakaste pinaattia sulatettuna |
0.000 kg | sormisuolaa |
0.000 kg | mustapippuria myllystä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.