Salaattijuustobebe

Valio Food Solutions

Salaattijuustobebe

Ainekset80 kpl

Pohja

0.400 kg
0.400 kg
0.400 kg
vehnäjauhoja
1.200 kg (80 kpl à 0.015 kg)

Täyte

0.350 kg
0.350 kg
0.090 kg
0.002 kg
mustapippuria
0.792 kg (80 kpl à 0.010 kg)

Koristeluun

0.160 kg
oliiviviipaleita
0.240 kg
0.400 kg (80 kpl à 0.005 kg)
2.392 kg (80 kpl à 0.030 kg)

Ohje

  1. Valmista pohjat. Sekoita voi, juustoraaste ja jauhot tasaiseksi taikinaksi. Vuoraa taikinalla Ø 6 cm:n bebevuoat. Paista pohjat kypsiksi 200 asteisessa uunissa. Irroita pohjat vuoista ja jäähdytä
  2. Valmista täyte: Vaahdota voi ja salaattijuusto ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon sipuli. Mausta täyte mustapippurilla.
  3. Täytä juustobebepohjat täytteellä ja koristele oliiveilla. Kasta bebet sileeseen.
kpl
g
2.4 kg
403 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
403 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
33 g
Tyydyttynyt rasva
19 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g
Kalsium
180 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
403 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
33 g
Tyydyttynyt rasva
19 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g
Kalsium
180 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›