Salaattijuustotuulihattu

Valio Food Solutions

Salaattijuustotuulihattu

Ainekset1 annos

Tuulihattupohja

1.000 kg
vettä
0.150 kg
0.700 kg
vehnäjauhoja
1.000 kg
kananmunia
2.850 kg (1 kpl à 2.850 kg)

Pinnalle

0.005 kg
unikonsiemeniä
0.005 kg (1 kpl à 0.005 kg)

Fetatäyte

0.800 kg
0.800 kg
0.100 kg
0.004 kg
rouhittua mustapippuria
1.704 kg (1 kpl à 1.704 kg)
4.559 kg (1 kpl à 4.559 kg)

Ohje

  1. Keitä vesi ja voi. Sekoita joukkoon jauhot ja jatka sekoittamista kunnes massa on tasaista ja irtoaa kattilan reunoista. Siirrä massa vispauskoneeseen ja anna jäähtyä hieman. Lisää joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan voimakkaasti sekoittaen. Vispaa kunnes massa on tasaista ja kiiltävää.
  2. Pursota massasta pieniä palloja. Ripottele pinnalle unikonsiemeniä.
  3. Paista pohjat 220 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia . Pidä höyrypelti kiinni koko paistamisen ajan
  4. Valmista salaattijuustotäyte. Sekoita tuorejuuston joukkoon täytteen muut aineet. Täytä jäähtyneet tuulihattupohjat em. täytteellä.
kpl
g
4.6 kg
195 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
195 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
73 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
195 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
73 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.