Salsa

Salsa

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Kevyempi
Kasvis (lakto-ovo)
Ammattikeittiö - Laktoositon
38 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,145 kg tomaattia
0,080 kg punaista paprikaa
0,085 kg punasipulia
0,005 kg tuoretta chiliä
0,020 kg limettimehua
  mustapippuria myllystä
0,004 kg suolaa
0,030 kg tuoretta korianteria
0,005 kg oliiviöljyä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Leikkaa tomaatit, paprikat ja sipulit pieneksi kuutioksi.

  • Hienonna chili ja lisää mausteet joukkoon.

  • Lisää lopuksi hienonnettu korianteri ja öljy. Anna maustua kylmässä.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g

Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!