Santakranssi pikkuleipä

Santakranssi pikkuleipä

Teollisuus
456 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,500 kg Valio voita
0,900 kg sokeria
0,020 kg vanilliinisokeria
0,300 kg kananmunia
0,500 kg Valio vispikermaa laktoositon
2,200 kg vehnäjauhoja
5,420 kg 1 kpl á 5,420 kg
5,420 kg 1 kpl á 5,420 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Vaahdota voi sokeri ja vanilliinisokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen.Lisää huoneenlämpöinen kerma. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot.

  • Pursota massasta kransseja.

  • Paista kranssit 180 asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi

  • Tapa 2. Vaahdota voi ja jauhot. Yhdistä munat, vanilliinisokeri ja sokeri. Sekoita seos voi-vehnäjauhovaahtoon

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annos
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!