Santakranssi pikkuleipä

Valio Food Solutions

Santakranssi pikkuleipä

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset1 annos

1.500 kg
0.900 kg
sokeria
0.020 kg
vanilliinisokeria
0.300 kg
kananmunia
0.500 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
5.420 kg (1 kpl à 5.420 kg)
5.420 kg (1 kpl à 5.420 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi sokeri ja vanilliinisokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen.Lisää huoneenlämpöinen kerma. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot.
  2. Pursota massasta kransseja.
  3. Paista kranssit 180 asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi
  4. Tapa 2. Vaahdota voi ja jauhot. Yhdistä munat, vanilliinisokeri ja sokeri. Sekoita seos voi-vehnäjauhovaahtoon
kpl
g
5.4 kg
456 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
456 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
27 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
456 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
27 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›