Satay-kalavuoka

Valio Food Solutions

Satay-kalavuoka

Kalaa ja Kaakkois-Aasian parhaita makuja. Tarjoile basmatiriisin kanssa.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

4.000 kg
2.000 kg
kalalientä
0.020 kg
tuoretta chiliä
0.025 kg
sitruunaruohoa
0.080 kg
tuoretta inkivääriä
0.500 kg
0.300 kg
0.500 kg
maapähkinöitä
0.200 kg
0.150 kg
tomaattipyreetä
0.100 kg
soijakastiketta
0.010 kg
kalakastiketta
0.025 kg
tuoretta korianteria
0.100 kg
limemehua

Ohje

  1. Hauduta sitruunaruohoa, inkivääriä, paprikoita, sipulia ja chiliä kalaliemessä noin 30 minuuttia. Poimi sitruunaruoho pois liemestä.
  2. Lisää liemeen maapähkinät, kermainen kookos, tomaattipyree, soija, kalakastike, limemehu ja tuore korianteri ja soseuta sauvasekoittimella. Mausta tarvittaessa suolalla.
  3. Asettele alaskanseitipalat GN-vuokiin ja jaa kastike tasaisesti kalapalojen päälle.
  4. Paista 200 °C uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoile paahdettujen maapähkinöiden ja basmatiriisin kera.
kpl
g
5.0 kg
85 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
85 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
10 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
85 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
10 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.