Savucannellonit

Savucannellonit
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Savucannellonit

Savucannellonit

Ainekset10 annosta

0.250 kg
cannelloneja

Täyte

0.170 kg
pakastesipulikuutioita
0.010 kg
valkosipulin kynttä
0.400 kg
minivihanneskuutioita brunoisea
0.200 kg
pakastepinaattia sulatettuna
0.015 kg
0.002 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippuria myllystä
0.200 kg
kylmäsavulohiviipaleita hienonnettuna

Päälle

0.390 kg
tomaattimurskaa
0.006 kg
suolaa
0.004 kg
sokeria
0.250 kg
0.100 kg

Ohje

  1. Täytteen valmistus

  2. Freesaa kasvikset Oivariini rasvassa pannulla. Lisää mausteet ja kylmäsavulohi. Kuumenna sekoittaen.
  3. Päälle

  4. Lisää kaikki aineet kattilaan poislukien savujuustoraaste
  5. Cannellonien täyttäminen ja kypsentäminen

  6. Täytä cannellonit pursotinpussilla ja lado ne Gn-vuokaan. Kaada päälle ohjeen mukainen tomaattimurska-kerma seos. Ripottele pinnalle juustoraaste.
  7. Paista kiertoilmauunissa175 asteessa n. 25 min tai kunnes kypsä. Peitä tarvittaessa, ettei pinta tummu liikaa.
kpl
g
1.8 kg
126 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
126 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
126 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.