Savucannellonit

Valio Food Solutions

Savucannellonit

Ainekset10 annosta

0.250 kg
cannelloneja

Täyte

0.200 kg
0.010 kg
valkosipulin kynttä
0.400 kg
minivihanneskuutioita brunoisea
0.200 kg
0.015 kg
0.002 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippuria myllystä
0.200 kg
kylmäsavulohiviipaleita hienonnettuna

Päälle

0.390 kg
tomaattimurskaa
0.006 kg
suolaa
0.004 kg
sokeria
0.250 kg
0.100 kg

Ohje

  1. Täytteen valmistus

  2. Freesaa kasvikset Oivariini rasvassa pannulla. Lisää mausteet ja kylmäsavulohi. Kuumenna sekoittaen.
  3. Päälle

  4. Lisää kaikki aineet kattilaan poislukien savujuustoraaste
  5. Cannellonien täyttäminen ja kypsentäminen

  6. Täytä cannellonit pursotinpussilla ja lado ne Gn-vuokaan. Kaada päälle ohjeen mukainen tomaattimurska-kerma seos. Ripottele pinnalle juustoraaste.
  7. Paista kiertoilmauunissa175 asteessa n. 25 min tai kunnes kypsä. Peitä tarvittaessa, ettei pinta tummu liikaa.
kpl
g
1.8 kg
126 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
126 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
58 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
126 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
58 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›