Savukala-tuorejuustoruusukkeet

Savukala-tuorejuustoruusukkeet
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Savukala-tuorejuustoruusukkeet

Savukala-tuorejuustoruusukkeet

Ainekset30 kpl

0.500 kg
0.400 kg
0.178 kg
keitettyä kananmunaa
0.045 kg
sitruunamehua
0.001 kg
mustapippuria
0.030 kg
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Hienonna kala monitoimikoneessa. Lisää joukkoon Viola sekä munat. Käytä konetta, kunnes seos on tasaista. Mausta sitruunamehulla, pippurilla ja tillillä. Lisää suolaa tarvittaessa.
  2. Lusikoi massa pursotinpussiin. Pursota tarjoiluvadille ruusukkeita. Tarjoa ruusukkeet kalapöydässä tai alkupalana keitetyn perunan kanssa. Sopii myös hapankorpuille ja palttoonnapeille tai rukiisille kekseille.
kpl
g
1.1 kg
163 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
163 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
163 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.