Savukalavoileipäkakku

Savukalavoileipäkakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Savukalavoileipäkakku

Savukalavoileipäkakku

Ainekset5 kpl

Pohja

0.500 kg
ruisleipä viipaleina
0.500 kg
sekaleipää viipaleina
1.000 kg (5 kpl à 0.200 kg)

Kostutukseen

0.750 kg
kalalientä
0.750 kg (5 kpl à 0.150 kg)

Täyte

0.500 kg
0.500 kg
0.800 kg
savukalaa
0.025 kg
hienonnettua tilliä
0.020 kg
sitruunapippuria
0.050 kg
sitruunamehua
0.005 kg
suolaa
0.033 kg
liivatelehteä
0.100 kg
vettä
0.500 kg
2.533 kg (5 kpl à 0.507 kg)

Pinnalle

0.375 kg
0.250 kg
0.625 kg (5 kpl à 0.125 kg)

Koristeluun

0.150 kg
mätiä
0.105 kg
sitruunaa
0.138 kg
tuoretta kurkkua
0.393 kg (5 kpl à 0.079 kg)
5.301 kg (5 kpl à 1.060 kg)

Ohje

  1. Aseta vaaleat vuokaleipäviipaleet paperilla vuorattuun 1,5 l:n vuokaleipävuokaan. Kostuta leivät kalaliemellä
  2. Valmista täyte: Vaahdota tuorejuusto ja smetana. Sekoita vaahdon joukkoon hienonnettu savukala (lohi, siika tms., tilli,sitruunapippuri, sitruunamehu ja tervittaessa suola sekä kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan vesitilkkaan liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma
  3. Annostele täyte vuokiin paksuksi kerrokseksi. Laita tumma leipäviipale täytteen päälle ja paina tiiviisti täytteen päälle. Kostuta leipäviipaleet kalaliemellä.
  4. Anna kakkujen hyytyä kylmiössä 2 tuntia. Kakut voi myös pakastaa. Vaahdota kerma ja tuorejuusto. Päällystä kakut kerma-tuorejuustovaahdolla ja koristele.
kpl
g
5.4 kg
229 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
229 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
229 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.