Savulohi-palsternakka flatbread

Savulohi-palsternakka flatbread
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Savulohi-palsternakka flatbread

Savulohi-palsternakka flatbread

Flatbreadin päällä palsternakan, savulohen ja happaman makeiden kasvisten täydellinen kombinaatio. Toimii niin vitriinissä, kuin kahvi- ja kokoustilaisuuksien tarjonnassa.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

Muhammara palsternakasta

0.450 kg
palsternakkaa
0.030 kg
hunajaa
0.050 kg
sitruunamehua
0.005 kg
valkosipulia
0.100 kg
kuorittuja manteleita , paahdettuina
0.200 kg
0.010 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippuria myllystä

Lisäksi

1.000 kg
scrocchiarella-leipää
0.400 kg
loimu- tai lämminsavulohta
0.300 kg
suolakurkkua
0.200 kg
pikkelöityä punasipulia
0.020 kg
tuoretta tilliä

Ohje

  1. Muhammara palsternakasta

  2. Paahda palsternakat kypsiksi ja kullanruskeiksi uunissa, n. 20 min 185 °C. Jäähdytä ja soseuta kutterissa muiden raaka-aineiden kanssa tahnaksi.
  3. Lisäksi

  4. Paahda scrocchiarella-leipää n. 2 min 250 °C uunissa. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
  5. Levitä muhammara pohjalle ja päällystä flatbread muilla raaka-aineilla. Viimeistele tuoreella tillillä.
kpl
g
2.5 kg
175 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
175 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
175 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.