Siirry sisältöön
Savulohi-palsternakka flatbread
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Savulohi-palsternakka flatbread

Flatbreadin päällä palsternakan, savulohen ja happaman makeiden kasvisten täydellinen kombinaatio. Toimii niin vitriinissä, kuin kahvi- ja kokoustilaisuuksien tarjonnassa.

Savulohi-palsternakka flatbread

Ainekset

Muhammara palsternakasta

Lisäksi

  • 1,000 kg scrocchiarella-leipää
  • 0,400 kg loimu- tai lämminsavulohta
  • 0,300 kg suolakurkkua
  • 0,200 kg pikkelöityä punasipulia
  • 0,020 kg tuoretta tilliä

Ohje

Muhammara palsternakasta

  1. Paahda palsternakat kypsiksi ja kullanruskeiksi uunissa, n. 20 min 185 °C. Jäähdytä ja soseuta kutterissa muiden raaka-aineiden kanssa tahnaksi.

Lisäksi

  1. Paahda scrocchiarella-leipää n. 2 min 250 °C uunissa. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
  2. Levitä muhammara pohjalle ja päällystä flatbread muilla raaka-aineilla. Viimeistele tuoreella tillillä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 253 kcal
Proteiini 10,4 g
Hiilihydraatti 30,4 g
Rasva 8,9 g
Tyydyttynyt rasva 1,7 g
Ravintokuitu 4 g
Suola 1,8 g
Kalsium 58,7 mg
D-vitamiini 1,7 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 202 kcal
Proteiini 8,3 g
Hiilihydraatti 24,3 g
Rasva 7,1 g
Tyydyttynyt rasva 1,4 g
Ravintokuitu 3,2 g
Suola 1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search