Savulohivoileipäkakku

Valio Food Solutions

Savulohivoileipäkakku

Ainekset3 kpl

Pohja

0.420 kg
sekaleipää
0.420 kg (3 kpl á 0.140 kg)

Kostutukseen

0.900 kg
kalalientä
0.900 kg (3 kpl á 0.300 kg)

Täyte

0.750 kg
0.500 kg
lämminsavulohta
0.001 kg
mustapippuria
0.020 kg
sitruunamehua
1.271 kg (3 kpl á 0.424 kg)

Pinnalle

0.250 kg
0.250 kg
0.500 kg (3 kpl á 0.167 kg)

Koristeluun

0.300 kg
0.300 kg (3 kpl á 0.100 kg)
3.391 kg (3 kpl á 1.130 kg)

Ohje

  1. Leikkaa leivästä 3 kpl 18 cm x 35 cm kokoista 1 cm:n vahvuista leipäpohjaa.
  2. Kostuta pohjat kalaliemellä.
  3. Valmista täyte. Sekoita tuorejuuston joukkoon ruodoton lämminsavulohi, sitruunamehu ja mustapippuri. Täytä voileipäkakku ( kaksi täyteväliä) täytteellä. Anna pohjien vetäytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
  4. Leikkaa pohjat 6 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Sekoita tuorejuusto ja kerma keskenään ja vaahdota ilmavaksi kuorrutteeksi.. Kuorruta voileipäkakut ja koristele.
kpl
g
3.4 kg
184 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
184 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Kalsium
30 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
184 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Kalsium
30 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.