Savuporo jouluhalko

Savuporo jouluhalko
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Savuporo jouluhalko

Savuporo jouluhalko

Ainekset10 annosta

0.700 kg
ruispaahtoleipää

kostutukseen

0.100 kg

täyte

0.125 kg
0.100 kg
kylmäsavuporo- rouhetta
0.200 kg
0.200 kg
0.020 kg
tuoretta basilikaa
0.025 kg
hienonnettua persiljaa
0.048 kg
punaista paprikaa

koristeluun

0.097 kg
kirsikkatomaatteja
0.070 kg
hillosipuleita

Ohje

  1. Tasoita paahtoleipäviipaleiden reunat. Kostuta pullasudilla leipäviipaleet kevyesti kummaltakin puolelta. Tee kahdesta osittain päällekkäin asetetusta leivinpaperista alusta (55 x 45 cm). Aseta leivät 3 x 4 palan levyksi. Lisää tuorejuuston joukkoon ranskankerma ja savupororouhe. Levitä seos levylle. Ripota päälle persiljasilppu ja pieneksi kuutioitu paprika. Kierrä papereiden avulla leivät tiukaksi rullaksi. Kiedo hyvin paperiin ja anna vetäytyä ja maustua yön yli muovipussissa jääkaappissa. Kuorruta tuorejuustolla ja koristele kauniisti.
kpl
g
1.5 kg
206 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
206 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
206 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.