Savuporo jouluhalko

Savuporo jouluhalko

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
206 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,700 kg ruispaahtoleipää
kostutukseen
0,100 kg Valio Eila® kevytmaitojuomaa
täyte
0,125 kg Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0,100 kg kylmäsavuporo- rouhetta
0,200 kg Valio crème fraîchea
0,200 kg Valio Viola® kevyt ruohosipuli tuorejuustoa
0,020 kg tuoretta basilikaa
0,025 kg hienonnettua persiljaa
0,048 kg punaista paprikaa
koristeluun
0,097 kg kirsikkatomaatteja
0,070 kg hillosipuleita
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Tasoita paahtoleipäviipaleiden reunat. Kostuta pullasudilla leipäviipaleet kevyesti kummaltakin puolelta. Tee kahdesta osittain päällekkäin asetetusta leivinpaperista alusta (55 x 45 cm). Aseta leivät 3 x 4 palan levyksi. Lisää tuorejuuston joukkoon ranskankerma ja savupororouhe. Levitä seos levylle. Ripota päälle persiljasilppu ja pieneksi kuutioitu paprika. Kierrä papereiden avulla leivät tiukaksi rullaksi. Kiedo hyvin paperiin ja anna vetäytyä ja maustua yön yli muovipussissa jääkaappissa. Kuorruta tuorejuustolla ja koristele kauniisti.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!