Siirry sisältöön
Savuporo jouluhalko

Savuporo jouluhalko

Savuporo jouluhalko

Ainekset

  • 0,700 kg ruispaahtoleipää

kostutukseen

täyte

koristeluun

  • 0,100 kg kirsikkatomaatteja
  • 0,070 kg hillosipuleita

Ohje

  1. Tasoita paahtoleipäviipaleiden reunat. Kostuta pullasudilla leipäviipaleet kevyesti kummaltakin puolelta. Tee kahdesta osittain päällekkäin asetetusta leivinpaperista alusta (55 x 45 cm). Aseta leivät 3 x 4 palan levyksi. Lisää tuorejuuston joukkoon ranskankerma ja savupororouhe. Levitä seos levylle. Ripota päälle persiljasilppu ja pieneksi kuutioitu paprika. Kierrä papereiden avulla leivät tiukaksi rullaksi. Kiedo hyvin paperiin ja anna vetäytyä ja maustua yön yli muovipussissa jääkaappissa. Kuorruta tuorejuustolla ja koristele kauniisti.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 349 kcal
Proteiini 11,4 g
Hiilihydraatti 39,7 g
Rasva 14,8 g
Tyydyttynyt rasva 8,4 g
Ravintokuitu 4,1 g
Suola 1,7 g
Kalsium 54,4 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 232 kcal
Proteiini 7,6 g
Hiilihydraatti 26,4 g
Rasva 9,9 g
Tyydyttynyt rasva 5,6 g
Ravintokuitu 2,8 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search