Schwarzwald-kakku

Schwarzwald-kakku
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Schwarzwald-kakku

Schwarzwald-kakku

Valion mustaherukkatäyte on löytänyt tiensä klassiseen suklaakakkuun. Valmistus on helppoa ja nopeaa käyttämällä valmiita Valio vetopohjia ja herkullista mustaherukkatäytettä. Päällä runsas kerros vispikermaa tasapainottamassa suklaista makumaailmaa.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset12 kpl

1.290 kg
0.700 kg
1.200 kg
3.190 kg (12 kpl à 0.266 kg)

Suklaa Ganasch

1.050 kg
tummaa suklaata
0.750 kg
1.800 kg (12 kpl à 0.150 kg)

Suklaakerma

1.200 kg
0.900 kg
suklaa ganache
2.100 kg (12 kpl à 0.175 kg)

Kuorrutus

1.200 kg
0.040 kg
sokeria
1.240 kg (12 kpl à 0.103 kg)

Koristeluun

0.120 kg
punaisia kirsikoita sokeriliemessä
0.110 kg
tummaa suklaata
0.230 kg (12 kpl à 0.019 kg)
8.560 kg (12 kpl à 0.713 kg)

Ohje

  1. Pohjaus

  2. Kostuta vetopohjat puutarhamehutiivisteellä.
  3. Täytä ensimmäinen väli mustaherukkatäytteellä.
  4. Valmista suklaaganasch kiehauttamalla kerma ja lisää siihen hienonnettu suklaa. Sekoita tasaiseksi. Tee emulsio sauvasekoittimella.
  5. Suklaakermaa varten sekoita suklaa ganasch ja vaahdotettu kerma.
  6. Täytä toinen väli suklaakermalla.
  7. Pinnoita päälimmäinen kerros lopulla suklaa ganaschella. Jäähdytä mielellään seuraavaan päivään kylmässä.
  8. Paloittele levy 12 osaan .
  9. Pursota pinta sokerilla maustetulla kermavaahdolla.
  10. Koristele kirsikoilla ja suklaakoristeilla.
kpl
g
8.4 kg
314 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
314 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
314 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.