Shampanja-jogurttihyytelö

Valio Food Solutions

Shampanja-jogurttihyytelö

Ainekset15 annosta

hyytelö

0.700 kg
0.200 kg
shampanjaa
0.070 kg
sokeria
0.300 kg
0.003 kg
liivatelehteä
0.002 kg
vaniljatanko

marinoidut hedelmät

0.800 kg
0.050 kg
hillosokeria
0.300 kg
0.002 kg
chilitahnaa

Ohje

  1. hyytelö

  2. Vaahdota kerma ja sekoita siihen ruokajogurtti.
  3. Laita puolet shampanjasta kattilaan ja lisää sokeri ja mausteet. Keitä hetki sirappimaiseksi ja poista vaniljatanko.
  4. Lisää kuumaan nesteeseen liotetut liivatelehdet ja sekoita se jogurtti massan joukkoon.
  5. Lisää loppu shampanjasta massan joukkoon ja sekoita varovasti. Annostele lasikulhoon ja laita kylmään hyytymään.
  6. Marinoidut hedelmät

  7. Kuumenna omenamehu ja mausteet kiehuviksi. Kaada hedelmien päälle ja anna marinoitua. Lisää lopuksi hedelmät hyytyneiden hyytelöiden päälle.
kpl
g
2.4 kg
125 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
125 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
44 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
125 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
44 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.