Shampanja-jogurttihyytelö

Shampanja-jogurttihyytelö
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Shampanja-jogurttihyytelö

Shampanja-jogurttihyytelö

Ainekset15 annosta

Hyytelö

0.700 kg
0.200 kg
shampanjaa
0.070 kg
sokeria
0.300 kg
0.003 kg
liivatelehteä
0.002 kg
vaniljatanko

Marinoidut hedelmät

0.800 kg
sokeroitua hedelmäsekoitusta
0.050 kg
hillosokeria
0.300 kg
0.002 kg
chilitahnaa

Ohje

  1. Hyytelö

  2. Vaahdota kerma ja sekoita siihen ruokajogurtti.
  3. Laita puolet shampanjasta kattilaan ja lisää sokeri ja mausteet. Keitä hetki sirappimaiseksi ja poista vaniljatanko.
  4. Lisää kuumaan nesteeseen liotetut liivatelehdet ja sekoita se jogurtti massan joukkoon.
  5. Lisää loppu shampanjasta massan joukkoon ja sekoita varovasti. Annostele lasikulhoon ja laita kylmään hyytymään.
  6. Marinoidut hedelmät

  7. Kuumenna omenamehu ja mausteet kiehuviksi. Kaada valutettujen hedelmien päälle ja anna marinoitua.
  8. Lisää lopuksi hedelmät hyytyneiden hyytelöiden päälle.
kpl
g
2.4 kg
181 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
181 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
181 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.