Siirry sisältöön
Siemencroissant

Siemencroissant

Siemencroissant

Ainekset


Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4
  2. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3.
  3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  4. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi ja leikkaa kolmioleikkurilla kolmioiksi. Kierra kolmiot croissanteiksi.
  5. Nostata croissantit. Paista 210 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Paiston alussa höyrytys.
  6. Province Blend www.fazermylly.fi

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 264 kcal
Proteiini 4,4 g
Hiilihydraatti 22 g
Rasva 17,5 g
Tyydyttynyt rasva 9,9 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,7 g
Kalsium 31,6 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 352 kcal
Proteiini 5,9 g
Hiilihydraatti 29,4 g
Rasva 23,3 g
Tyydyttynyt rasva 13,2 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search