Siemencroissant

Valio Food Solutions

Siemencroissant

Ainekset64 kpl

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.040 kg
suolaa
0.050 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.100 kg
0.300 kg
Province Blendiä
1.750 kg
vehnäjauhoja
1.200 kg
4.840 kg (64 kpl à 0.076 kg)
4.840 kg (64 kpl à 0.076 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4
  2. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3.
  3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  4. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi ja leikkaa kolmioleikkurilla kolmioiksi. Kierra kolmiot croissanteiksi.
  5. Nostata croissantit. Paista 210 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Paiston alussa höyrytys.
  6. Province Blend www.fazermylly.fi
kpl
g
4.8 kg
373 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
373 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g
Kalsium
45 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
373 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g
Kalsium
45 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›