Siemennäkkäri juustotarjoiluun

Valio Food Solutions

Siemennäkkäri juustotarjoiluun

Tämä ohje on Vuoden Kokki 2019 Mikko Kaukosen käsialaa.

Vuoden Kokki
Tehnyt
Vuoden Kokki

Ainekset40 annosta

0.200 kg
maissijauhoja
0.050 kg
fenkolinsiemeniä paahdettuina
0.100 kg
seesaminsiemeniä
0.150 kg
pellavansiemeniä
0.150 kg
auringonkukansiemeniä
0.050 kg
rypsiöljyä
0.012 kg
suolaa
0.250 kg
kuumaa vettä

Ohje

  1. Sekoita keskenään maissijauhot, fenkolin- seesamin-, auringonkukan- ja pellavansiemenet sekä öljy ja suola.
  2. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi.
  3. Siirrä taikina leivinpaperin päälle ja laita toinen paperi päälle. Painele tai kauli taikina ohueksi pellin kokoiseksi levyksi. Ripottele loppu suola pinnalle.
  4. Paista 175 °C asteisessa uunissa 40–45 minuuttia, kunnes näkkäri on kullanruskeaa ja rapeaa. Jäähdytä kunnolla ja taita paloja.
kpl
g
0.8 kg
358 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
358 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
6 g
Suola
1,5 g
Kalsium
78 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
358 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
6 g
Suola
1,5 g
Kalsium
78 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›