Silakkasuikaleet

Valio Food Solutions

Silakkasuikaleet

Ainekset12 annosta

1.000 kg

Kuorrutus

0.130 kg
korppujauhoja (ruis)
0.009 kg
suolaa
0.006 kg
sitruunapippuria
0.005 kg
paprikajauhetta

Pinnalle

0.100 kg
0.100 kg
parmesaania

Ohje

  1. Sulata ja valuta kalafileet. Leikkaa silakkafileet pitkittäin kahteen osaan. Sekoita jauhot ja mausteet keskenään. Pyöritä silakkapalat jauhoissa. Aseta kalasuikaleet vieri viereen GN-pellille.
  2. Kaada ohuena nauhana pinnalle voisulaa ja ripottele raastettu juusto. Kypsennä kiertoilmauunissa 250 asteessa n. 5 min tai kunnes pinta on saanut väriä. Tarjoa lämpimänä tai kylmänä kermaviilikastikkeen kera.
kpl
g
1.1 kg
217 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
217 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g
Kalsium
73 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
217 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g
Kalsium
73 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.