Siirry sisältöön
Silakkasuikaleet

Silakkasuikaleet

Silakkasuikaleet

Ainekset

  • 1,000 kg silakkafileitä, pakaste

Kuorrutus

  • 0,130 kg korppujauhoja (ruis)
  • 0,009 kg suolaa
  • 0,006 kg sitruunapippuria
  • 0,005 kg paprikajauhetta

Pinnalle

  • 0,100 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 0,100 kg parmesaania

Ohje

  1. Sulata ja valuta kalafileet. Leikkaa silakkafileet pitkittäin kahteen osaan. Sekoita jauhot ja mausteet keskenään. Pyöritä silakkapalat jauhoissa. Aseta kalasuikaleet vieri viereen GN-pellille.
  2. Kaada ohuena nauhana pinnalle voisulaa ja ripottele raastettu juusto. Kypsennä kiertoilmauunissa 250 asteessa n. 5 min tai kunnes pinta on saanut väriä. Tarjoa lämpimänä tai kylmänä kermaviilikastikkeen kera.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 244 kcal
Proteiini 16,7 g
Hiilihydraatti 8,4 g
Rasva 16 g
Tyydyttynyt rasva 6,6 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 1,2 g
Kalsium 154,3 mg
D-vitamiini 15 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 269 kcal
Proteiini 18,3 g
Hiilihydraatti 9,2 g
Rasva 17,6 g
Tyydyttynyt rasva 7,3 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search