Silliä japanilaiseen tyyliin

Valio Food Solutions

Silliä japanilaiseen tyyliin

Ainekset10 annosta

0.200 kg
silliä
0.200 kg
soijakastiketta
0.030 kg
sokeria
0.030 kg
oliiviöljyä tai seesamiöljyä
0.050 kg
inkivääriä
0.000 kg
ruohosipulia
0.000 kg
oliiviöljyä

Ohje

  1. Ota sillit pois marinadista ja liota kylmässä vedessä vähän aikaa.
  2. Sekoita soija, sokeri, kuorittu ja hienonnettu inkivääri ja oliiviöljy keskenään.
  3. Laita liotetut sillit tarjoiluastiaan ja kaadasoijaseos niiden päälle. Anna marinoitua n. 1 tunti ennen tarjoilua.
  4. Koristele leikatulla ruohosipulilla ja oliiviöljyllä.
  5. ** Vuoden kokki 2010 Mika Palonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
kpl
g
0.5 kg
206 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
206 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
9,7 g
Kalsium
70 mg
D-vitamiini
7 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
206 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
9,7 g
Kalsium
70 mg
D-vitamiini
7 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›