Siirry sisältöön
Silliä japanilaiseen tyyliin

Silliä japanilaiseen tyyliin

Silliä japanilaiseen tyyliin

Ainekset

  • 0,200 kg silliä
  • 0,200 kg soijakastiketta
  • 0,030 kg sokeria
  • 0,030 kg oliiviöljyä tai seesamiöljyä
  • 0,050 kg inkivääriä
  • 0 kg ruohosipulia
  • 0 kg oliiviöljyä

Ohje

  1. Ota sillit pois marinadista ja liota kylmässä vedessä vähän aikaa.
  2. Sekoita soija, sokeri, kuorittu ja hienonnettu inkivääri ja oliiviöljy keskenään.
  3. Laita liotetut sillit tarjoiluastiaan ja kaadasoijaseos niiden päälle. Anna marinoitua n. 1 tunti ennen tarjoilua.
  4. Koristele leikatulla ruohosipulilla ja oliiviöljyllä.


  5. Vuoden kokki 2010 Mika Palonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 112 kcal
Proteiini 3,9 g
Hiilihydraatti 12 g
Rasva 5,5 g
Tyydyttynyt rasva 0,9 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 4,5 g
Kalsium 38 mg
D-vitamiini 3,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 228 kcal
Proteiini 7,9 g
Hiilihydraatti 24,6 g
Rasva 11,3 g
Tyydyttynyt rasva 1,9 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 9,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • ruohosipulia
  • oliiviöljyä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search