Sillikaviaari mustaherukkasillistä

Sillikaviaari mustaherukkasillistä
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Sillikaviaari mustaherukkasillistä

Sillikaviaari mustaherukkasillistä

Joulun sillikaviaari maistuu mustaherukalta. Tarjoa sillikaviaari osana joululautasta tai noutopöydässä tumman leivän kera.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

0.133 kg
kananmunaa
0.300 kg
Aimo mustaherukkasilliä
0.042 kg
punasipulia
0.010 kg
tuoretta tilliä
0.050 kg
0.010 kg
sinappia
0.030 kg
kapriksia
0.001 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Keitä kananmunat kypsiksi ja hienonna. Hienonna veitsellä mustaherukkasilli pieneksi kuutioksi. Hienonna punasipuli ja yhdistä kaikki sillikaviaarin ainekset keskenään. Tarjoa osana joululautasta tai noutopöytää tumman leivän kera. 
kpl
g
0.6 kg
180 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
180 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
4,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
180 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
4,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.