Sillikaviaaria saaristolaisleivällä

Valio Food Solutions

Sillikaviaaria saaristolaisleivällä

Ainekset10 annosta

0.170 kg
matjessillifileetä
0.005 kg
0.042 kg
salottisipuleita
0.178 kg
keitettyjä kananmunia
0.200 kg
0.005 kg
hienonnettua tilliä
0.002 kg
mustapippuria myllystä
0.600 kg
saaristolaisleipää
0.000 kg
tuoretta tilliä
0.000 kg
limettiä

Ohje

  1. Kuutioi sipuli ja silli.
  2. Keitä kanamunat ja kuutioi pieniksi.
  3. Vaahdota smetana kevyesti ja lisää kaikki aineet keskenään sekaisin, paitsi leipä.
  4. Leikkaa muotilla leivästä pyöreitä aihioita tai käytä valmista pyöreää saaristolaisleipää.
  5. Kostuta leivänpalat maidolla, ja laita täytettä 10 leipäpalan päälle, yhteensä noin 2/3 osaa täytteestä. Aseta toinen leipäviipale päälle ja lisää lopy täytteestä.
  6. koristele tuoreella tillillä ja limetillä.
kpl
g
1.2 kg
230 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
230 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,5 g
Kalsium
45 mg
D-vitamiini
3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
230 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,5 g
Kalsium
45 mg
D-vitamiini
3 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›