Siirry sisältöön
Sillikaviaaria saaristolaisleivällä

Sillikaviaaria saaristolaisleivällä

Sillikaviaaria saaristolaisleivällä

Ainekset

  • 0,170 kg matjessillifileetä
  • 0,005 kg valkosipulikuutioita, pakaste
  • 0,050 kg salottisipuleita
  • 0,200 kg keitettyjä kananmunia
  • 0,200 kg
  • 0,005 kg hienonnettua tilliä
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 0,600 kg saaristolaisleipää
  • 0 kg tuoretta tilliä
  • 0 kg limeä

Ohje

  1. Kuutioi sipuli ja silli.
  2. Keitä kanamunat ja kuutioi pieniksi.
  3. Vaahdota smetana kevyesti ja lisää kaikki aineet keskenään sekaisin, paitsi leipä.
  4. Leikkaa muotilla leivästä pyöreitä aihioita tai käytä valmista pyöreää saaristolaisleipää.
  5. Kostuta leivänpalat maidolla, ja laita täytettä 10 leipäpalan päälle, yhteensä noin 2/3 osaa täytteestä. Aseta toinen leipäviipale päälle ja lisää lopy täytteestä.
  6. koristele tuoreella tillillä ja limetillä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 280 kcal
Proteiini 8,2 g
Hiilihydraatti 30,9 g
Rasva 12,7 g
Tyydyttynyt rasva 6 g
Ravintokuitu 4,2 g
Suola 1,8 g
Kalsium 57 mg
D-vitamiini 3,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 235 kcal
Proteiini 6,9 g
Hiilihydraatti 25,9 g
Rasva 10,7 g
Tyydyttynyt rasva 5 g
Ravintokuitu 3,5 g
Suola 1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • mustapippuria myllystä
  • tuoretta tilliä
  • limeä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search