Siirry sisältöön
Sillileipä

Sillileipä

Sillileipä

Ainekset

  • 0,100 kg matjessillifileetä
  • 0,250 kg keitettyjä kananmunia
  • 0,005 kg hienonnettua tilliä
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 0,025 kg punasipulia
  • 0,100 kg
  • 0,400 kg mallasleipää
  • 0,100 kg kirjolohen mätiä
  • 0 kg tuoretta tilliä
  • 0 kg limeä

Ohje

  1. Keitä kanamunat ja jäähdytä, sekä halkaise varovasti pitkittäin puoliksi.
  2. Kuutioi sipuli ja silli.
  3. Vaahdota smetana kevyesti.
  4. sekoita silli, sipuli, kanamunan keltuaiset sekä mausteet.
  5. Halkaise leipäviipale kahtia.
  6. Pursota smetanaa leivälle, lisää puolikas kanamuna ja täytä se massalla. Koristele mädillä, limellä ja tillillä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 198 kcal
Proteiini 9,9 g
Hiilihydraatti 18,6 g
Rasva 8,9 g
Tyydyttynyt rasva 3,5 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 1,1 g
Kalsium 39,4 mg
D-vitamiini 3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 202 kcal
Proteiini 10,1 g
Hiilihydraatti 19 g
Rasva 9,1 g
Tyydyttynyt rasva 3,6 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • mustapippuria myllystä
  • tuoretta tilliä
  • limeä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search