Sillileipä

Valio Food Solutions

Sillileipä

Ainekset10 annosta

0.100 kg
matjessillifileetä
0.222 kg
keitettyjä kananmunia
0.005 kg
hienonnettua tilliä
0.002 kg
mustapippuria myllystä
0.021 kg
punasipulia
0.100 kg
0.400 kg
mallasleipää
0.100 kg
kirjolohen mätiä
0.000 kg
tuoretta tilliä
0.000 kg
limettiä

Ohje

  1. Keitä kanamunat ja jäähdytä, sekä halkaise varovasti pitkittäin puoliksi.
  2. Kuutioi sipuli ja silli.
  3. Vaahdota smetana kevyesti.
  4. sekoita silli, sipuli, kanamunan keltuaiset sekä mausteet.
  5. Halkaise leipäviipale kahtia.
  6. Pursota smetanaa leivälle, lisää puolikas kanamuna ja täytä se massalla. Koristele mädillä, limellä ja tillillä.
kpl
g
1.0 kg
207 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
207 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,2 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
207 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,2 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
3 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›