Sillimousset

Valio Food Solutions

Sillimousset

Ainekset20 annosta

0.400 kg

Mousse

0.010 kg
0.150 kg
0.015 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.150 kg
silliä
0.500 kg
0.002 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.200 kg
0.004 kg
liivatelehti
0.010 kg
sitruunamehua

Koristeluun

0.000 kg
tuoretta tilliä hienonnettuna

Ohje

  1. Hienonna ruiskiekot monitoimikoneessa.
  2. Mousse

  3. Kuullota sipulit voissa. Jäähdytä.
  4. Huuhtele silli hyvin, valuta ja hienonna.
  5. Lisää muut aineet pois lukien liivate ja sitruunamehu sipuleiden joukkoon.
  6. Liota liivatelehteä kylmässä vedessä n. 5 min. Kuumenna sitruunamehu ja lisää liivatelehti huvin puristettuna kuumaan mehuun.
  7. Lisää mehu ohuena nauhana massaan.
  8. Annostele tarjoiluastiaan leipämurujen päälle. Laita astiat kylmään.
  9. Kiille

  10. Kuumenna mehu, sokeri ja vesi kattilassa.
  11. Lisää liotetut ja hyvin puristetut liivatelehdet nesteen joukkoon. Lisää tilli ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi välillä sekoittaen.
  12. Lisää kiille varovasti moussen päälle. Hyydytä n. 2 tunita.
kpl
g
1.4 kg
276 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
276 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,3 g
Kalsium
38 mg
D-vitamiini
2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
276 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,3 g
Kalsium
38 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›