Sillivati

Valio Food Solutions

Sillivati

Ainekset20 annosta

0.500 kg
sillifileetä

Kastike

0.400 kg
0.100 kg
0.030 kg
sitruunamehua
0.004 kg
sokeria
0.030 kg
hienonnettua tilliä

Koristeluun

0.460 kg
tuoretta kurkkua
0.222 kg
keitettyjä kananmunia
0.400 kg
etikkapunajuuria

Ohje

  1. Vaahdota kerma ja sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  2. Leikkaa sillifileet haarukkapaloiksi ja aseta tarjoiluvadille. Paloittele kurkku ja punajuuret kuutioiksi, hienonna munat. Laita munahakkelus ja kasvikset raidoiksi sillin viereen tarjoiluvadille.
  3. Voit kaataa kastikkeen sillin päälle tai tarjota sen erikseen. Tarjoa silliä keitettyjen perunoiden kanssa.
kpl
g
2.2 kg
147 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
147 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,8 g
Kalsium
48 mg
D-vitamiini
4 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
147 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,8 g
Kalsium
48 mg
D-vitamiini
4 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.