Sinappi-pekonipossu

Sinappi-pekonipossu
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Sinappi-pekonipossu

Sinappi-pekonipossu

Ainekset12 annosta

1.500 kg
porsaan kyljystä
0.000 kg
suolaa
0.000 kg

Kastikepohja

1.000 kg
lihalientä
0.040 kg
vehnäjauhoja
0.002 kg
mustapippuria
0.400 kg

Kastike

0.200 kg
kypsää pekonia hienonnettuna
0.170 kg
pakastesipulikuutioita
0.040 kg
vahvaa sinappia
0.001 kg
timjamia
0.001 kg
yrttisuolaa

Ohje

  1. Mausta kyljykset ja ruskista ne ennen GN vuokaan laittoa. Kypsennä 200 asteisessa uunissa 15min.
  2. Valmista kastikepohja vatkaamalla jauhot liemeen ja kuumenna sekoittaen. Lisää pippuri ja ruokakerma. Keitä n. 5 minuuttia.
  3. Paista sipuli ja hienonnettu pekoni kypsäksi.
  4. Mausta kastikepohja hienonnetulla pekonilla, sinapilla, timjamilla ja yrttisuolalla.
  5. Kaada valmis kastike kyljysten päälle ja hauduta viela 10 min.
kpl
g
3.0 kg
145 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
145 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
145 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.