Sinappinen rosolli

Sinappinen rosolli
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Sinappinen rosolli

Sinappinen rosolli

Makeahkoa rosollia ja suolaista sinappismetanaa. Herkullinen perinneherkku uudessa muodossa juhlapöytään.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset40 annosta

0.750 kg
esikypsennettyjä punajuurilohkoja
0.500 kg
omenalohkoja, pakaste
0.300 kg
keltasipulia suikaleina
0.200 kg
pieniä suolakurkkuja
0.050 kg
oliiviöljyä
0.050 kg
sinapinsiementen pikkelilientä
0.000 kg
suolaa

Pikkelöidyt sinapinsiemenet

0.300 kg
vettä
0.200 kg
sokeria
0.100 kg
omenasiiderietikkaa
0.100 kg
sinapinsiemeniä
0.006 kg
kanelitankoa
0.015 kg
appelsiinin kuorta

Sinappikastike

0.500 kg
0.060 kg
karkeaa Dijon-sinappia
0.040 kg
sitruunamehua

Ohje

  1. Pikkelöidyt sinapinsiemenet

  2. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta. Kelmuta ja jäähdytä kylmässä yön yli. Siivilöi liemi talteen ja poista appelsiininkuoret ja kanelitangot pois sinapinsiementen seasta.
  3. Rosolli ja sinappikastike

  4. Sulata omenalohkot ja sekoita punajuurien, sipulisuikaleiden, suolakurkkujen ja pikkelöityjen sinapinsiementen kanssa sekaisin. Mausta suolalla, oliiviöljyllä ja pikkeliliemellä.
  5. Vaahdota smetana ja mausta Dijon-sinapilla ja sitruunamehulla.
kpl
g
3.0 kg
141 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
141 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.