Sinappinen rosolli

Sinappinen rosolli

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
138 kcal / 100g
Makeahkoa rosollia ja suolaista sinappismetanaa. Herkullinen perinneherkku uudessa muodossa juhlapöytään.
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,000 kg Valio paahdettuja punajuurilohkoja
0,500 kg Food Service omenalohkoja
0,300 kg keltasipulia suikaleina
0,200 kg pieniä suolakurkkuja
0,050 kg oliiviöljyä
0,050 kg sinapinsiementen pikkelilientä
  suolaa
Pikkelöidyt sinapinsiemenet
0,300 kg vettä
0,200 kg sokeria
0,100 kg omenasiiderietikkaa
0,100 kg sinapinsiemeniä
0,006 kg kanelitankoa
0,015 kg appelsiinin kuorta
Sinappikastike
0,500 kg Valio smetanaa laktoositon
0,060 kg karkeaa Dijon-sinappia
0,040 kg sitruunamehua
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Pikkelöidyt sinapinsiemenet
  • Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta. Kelmuta ja jäähdytä kylmässä yön yli. Siivilöi liemi talteen ja poista appelsiininkuoret ja kanelitangot pois sinapinsiementen seasta.

Rosolli ja sinappikastike
  • Sulata punajuuri- ja omenalohkot ja sekoita sipulisuikaleiden, suolakurkkujen ja pikkelöityjen sinapinsiementen kanssa sekaisin. Mausta suolalla, oliiviöljyllä ja pikkeliliemellä.

  • Vaahdota smetana ja mausta Dijon-sinapilla ja sitruunamehulla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!