Sinappinen rosolli

Valio Food Solutions

Sinappinen rosolli

Makeahkoa rosollia ja suolaista sinappismetanaa. Herkullinen perinneherkku uudessa muodossa juhlapöytään.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset40 annosta

1.000 kg
0.500 kg
0.300 kg
keltasipulia suikaleina
0.200 kg
pieniä suolakurkkuja
0.050 kg
oliiviöljyä
0.050 kg
sinapinsiementen pikkelilientä
0.000 kg
suolaa

Pikkelöidyt sinapinsiemenet

0.300 kg
vettä
0.200 kg
sokeria
0.100 kg
omenasiiderietikkaa
0.100 kg
sinapinsiemeniä
0.006 kg
kanelitankoa
0.015 kg
appelsiinin kuorta

Sinappikastike

0.500 kg
0.060 kg
karkeaa Dijon-sinappia
0.040 kg
sitruunamehua

Ohje

  1. Pikkelöidyt sinapinsiemenet

  2. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta. Kelmuta ja jäähdytä kylmässä yön yli. Siivilöi liemi talteen ja poista appelsiininkuoret ja kanelitangot pois sinapinsiementen seasta.
  3. Rosolli ja sinappikastike

  4. Sulata punajuuri- ja omenalohkot ja sekoita sipulisuikaleiden, suolakurkkujen ja pikkelöityjen sinapinsiementen kanssa sekaisin. Mausta suolalla, oliiviöljyllä ja pikkeliliemellä.
  5. Vaahdota smetana ja mausta Dijon-sinapilla ja sitruunamehulla.
kpl
g
3.0 kg
138 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
138 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
138 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›