Makeahkoa rosollia ja suolaista sinappismetanaa. Herkullinen perinneherkku uudessa muodossa juhlapöytään.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Makeahkoa rosollia ja suolaista sinappismetanaa. Herkullinen perinneherkku uudessa muodossa juhlapöytään.
0.750 kg | esikypsennettyjä punajuurilohkoja |
0.500 kg | omenalohkoja, pakaste |
0.300 kg | keltasipulia suikaleina |
0.200 kg | pieniä suolakurkkuja |
0.050 kg | oliiviöljyä |
0.050 kg | sinapinsiementen pikkelilientä |
0.000 kg | suolaa |
Pikkelöidyt sinapinsiemenet | |
---|---|
0.300 kg | vettä |
0.200 kg | sokeria |
0.100 kg | omenasiiderietikkaa |
0.100 kg | sinapinsiemeniä |
0.006 kg | kanelitankoa |
0.015 kg | appelsiinin kuorta |
Sinappikastike | |
0.500 kg | |
0.060 kg | karkeaa Dijon-sinappia |
0.040 kg | sitruunamehua |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.