Sinappinen smetana-lohi

Sinappinen smetana-lohi
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Sinappinen smetana-lohi

Sinappinen smetana-lohi

Täyteläinen helppovalmisteinen klassinen lohiruoka.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset24 annosta

1.900 kg
0.700 kg
0.400 kg
0.250 kg
kylmää vettä
0.020 kg
maissitärkkelystä
0.024 kg
suolaa
0.002 kg
mustapippurirouhetta
0.220 kg
sinappista kurkkusalaattia
0.020 kg
hienonnettua tilliä
0.040 kg
sitruunamehua

Ohje

  1. Annostele lohiannoskalapalat 1/1 65mm GN-vuokaan. Mittaa Valio Ruoka 15% laktoositon , Valio Smetana sekä kylmä vesi sekoittavaan pataan tai yleiskoneeseen. Punnitse tärkkelys sekä kuivamausteet samaan astiaan, sekoita. Ripottele tärkkelys-mausteseos hitaasti nesteiden joukkoon voimakkaasti samalla yhteen suuntaan sekoittaen. Lisää sinappinen kurkkusalaatti , hienonnettu pakaste tilli sekä sitruunamehu joukkoon. Annostele kastike kalapalojen päälle. Paista kuivapaistolla 125 asteessa noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.
  2. Annostelu 1/1 65mm GN-vuokaan: 1,90 kg lohiannoskalapalaa ( 24 palaa ) ja 1,6 kastiketta

kpl
g
3.5 kg
194 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
194 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
194 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.