Sinappiset jogurttiperunat

Valio Food Solutions

Sinappiset jogurttiperunat

Ainekset40 annosta

3.000 kg
pariisinperunoita kypsänä

Kastike

0.600 kg
0.025 kg
hienonnettua persiljaa
0.030 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.010 kg
vaaleaa siirappia
0.100 kg
karkeaa Dijon-sinappia
0.020 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Sekoita kaikki kastikkeen aineet keskenään.
  2. Yhdistä kastike perunoihin ja anna maustua kylmässä mielellään seuraavaan päivään.
  3. Lisää halutessasi sormisuolaa salaatin pinnalle juuri ennen tarjoilua. Tarjoile salaattipöydän komponenttina tai kylmänä perunalisäkkeenä.
kpl
g
3.6 kg
84 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
84 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
84 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›