Sinappiset jogurttiperunat

Sinappiset jogurttiperunat
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Sinappiset jogurttiperunat

Sinappiset jogurttiperunat

Ainekset40 annosta

3.000 kg
pariisinperunoita kypsänä

Kastike

0.600 kg
0.025 kg
hienonnettua persiljaa
0.030 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.010 kg
vaaleaa siirappia
0.100 kg
karkeaa Dijon-sinappia
0.020 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Sekoita kaikki kastikkeen aineet keskenään.
  2. Yhdistä kastike perunoihin ja anna maustua kylmässä mielellään seuraavaan päivään.
  3. Lisää halutessasi sormisuolaa salaatin pinnalle juuri ennen tarjoilua. Tarjoile salaattipöydän komponenttina tai kylmänä perunalisäkkeenä.
kpl
g
3.6 kg
84 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
84 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
84 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.