Sinihomejuusto-päärynäpiiras

Sinihomejuusto-päärynäpiiras

Teollisuus
237 kcal / 100g
Tehnyt
Tapio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Murotaikina
0,600 kg Valio voita
0,450 kg sokeria
0,150 kg kananmunia
0,010 kg leivinjauhetta
0,900 kg vehnäjauhoja
2,110 kg 95 kpl á 0,022 kg
Täyte
0,950 kg Valio AURA® murua
0,950 kg 95 kpl á 0,010 kg
Täyte
2,850 kg säilykepäärynää
2,850 kg 95 kpl á 0,030 kg
Pinnalle
0,665 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
0,665 kg 95 kpl á 0,007 kg
Koristeeksi
0,095 kg paahdettuja mantelilastuja
0,095 kg 95 kpl á 0,001 kg
6,670 kg 95 kpl á 0,070 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Valmista murotaikina. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Sekoita taikinaksi. Anna taikinan vetäytyä kylmiössä seuraavaan päivään.

  • Vuoraa murotaikinalla Ø 7 cm:n vuoat. Ripottele vuokiin AURA murua. Lado juuston päälle sokeriliemessä säilötyt päärynäviipaleet.

  • Paista piiraat 180 asteisessa uunissa noin 18 minuuttia. Hyytelöi jäähtyneet piiraat kirkaskuumahyytelöllä ja ripottele pinnalle paahdettuja mantelilastuja.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!