Sinihomejuusto-piparihyrrät

Valio Food Solutions

Sinihomejuusto-piparihyrrät

Ainekset250 kpl

Piparitaikina

0.500 kg
0.600 kg
sokeria
0.330 kg
kananmunia
0.660 kg
siirappia
0.033 kg
kanelia
0.016 kg
inkivääriä
0.006 kg
neilikkaa
0.033 kg
ruokasoodaa
1.500 kg
vehnäjauhoja
3.678 kg (250 kpl à 0.015 kg)

Sinihomejuustotäyte

2.000 kg
0.500 kg
kananmunaa
2.500 kg (250 kpl à 0.010 kg)
6.178 kg (250 kpl à 0.025 kg)

Ohje

  1. Kiehauta siirappi ja mausteet. Anna seoksen jäähtyä.
  2. Vaahdota voi ja sokeri ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon siirappi. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu sooda. Anna taikinan vetäytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
  3. Valmista sinihomejuustotäyte. Sekoita AURA murun joukkoon kananmunat ja sekoita tasaiseksi massaksi.
  4. Kauli taikinan 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä sinihomejuustotäyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa nauhat.
  5. Leikkaa nauhoista 25 g:n painoisia viipaleita. Aseta viipaleet pellille leikkauspinta ylöspäin.
  6. Paista hyrrät 180°C:ssa uunissa noin 10 min.
  7. Voit valmistaa myös haluaamasi kokoisia hyrriä.
kpl
g
6.3 kg
350 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
350 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Kalsium
158 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
350 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Kalsium
158 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›