Sinihomejuustobebe

Valio Food Solutions

Sinihomejuustobebe

Ainekset80 kpl

Pohja

0.400 kg
0.400 kg
0.400 kg
vehnäjauhoja
1.200 kg (80 kpl á 0.015 kg)

Täyte

0.400 kg
0.400 kg
0.800 kg (80 kpl á 0.010 kg)

Koristeluun

0.068 kg
tuoretta persiljaa
0.240 kg
0.308 kg (80 kpl á 0.004 kg)
2.308 kg (80 kpl á 0.029 kg)

Ohje

  1. Valmista pohjat. Sekoita voi, juustoraaste ja jauhot tasaiseksi taikinaksi. Vuoraa taikinalla Ø 6 cm:n bebevuoat. Paista pohjat kypsiksi 200 asteisessa uunissa. Irroita pohjat vuoista ja jäähdytä
  2. Vaahdota AURA muru ja voi ilmavaksi kreemiksi.
  3. Täytä pohjat juustokreemillä ja ruiskuta pintaan kuumahyytelö. Koristele persiljalla.
kpl
g
2.3 kg
446 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
446 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
38 g
Tyydyttynyt rasva
22 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
210 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
446 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
38 g
Tyydyttynyt rasva
22 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
210 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.